Mårum og omegn

Mårumgård ligger mellem de to små landsbyer Mårum og Ejlstrup, midt i Nordsjælland omgivet af Nationalpark “Kongernes Nordsjælland”. Skove, strande og masser af spændende udflugtsmå er lige omkring os. Vi ligger kun 1,6 km fra Duemose station hvor toget går direkte til Hillerød eller Tisvilde strand.

Toget fra Hillerød til Tisvilde stopper ved Duemose st.

Mårumgård er det helt rigtige sted hvis du vil opleve alt hvad Nordsjælland kan byde på. Havnebyer, skov, strand og sø. Frederiksborg slot i Hillerød, Klosteret i Esrum og du er stadig kun en times togrejse væk fra Tivoli i København.

Frederiksborg slot

Mårumgård B&B er åben hele året og oplevelsen er selvfølgelig forskellig alt efter hvilken årstid du vælger at komme på.

Vores blomstereng november 2021

Når du ankommer kan vi tage en snak om hvilke gåture du kan tage rundt i området. Handlemuligheder er der i Helsinge der kun er et stop væk når du tager toget mod Tisvilde.

Vores blomstereng sommer 2021

Men hos os byder vi også på noget helt andet. I 2020 stoppede vi med at gøre noget ved vores marker. Det vil sige ikke helt, da vi har fået lavet faunastriber til stor glæde for både os, insekter, fugle og så vores gæster. Det er muligt at slå sig ned med sin mad eller en kop kaffe i marken mellem blomster, tidsler og korn for bare at høre lyden af naturen, blot 20 meter fra hoveddøren.