Værelser

Værelserne på Mårumgård har begge adgang til fællesstue, køkken og bad og toiletter. I fællsestuen er der tv hvor du kan cromecaste fra din telefon, PC eller tablet. Der er spisebord både i stuen og i køkkenet, og køkkenet er udstyret med alt hvad der skal bruges til madlavning. Der er også bagepapir, poser og papir til pakning af madpakker, og er der noget du kommer til at mangle mens du er hos os finder vi ud af det.

Der er mulighed for fodbad hvis du har brug for det efter en dags vandring, eller måske efter du har danset hele natten til familiefesten.

Pigekammeret

Værelse nummer 1 hedder Pigekammeret og ligger mod gårdspladsen med to store vinduer og dejligt lysindfald. Pigekammeret indeholder en dobbeltseng på 160 cm, et lille bord med to stole til at spise eller arbejde ved, en komode og et hjørne med bøjleplads og spejl.

Karlekammeret

Værelse nummer 2 hedder Karlekammeret og har fået navnet efter de to senge der er sat sammen til en dobbeltseng på 180 cm i bredden, sengen har en fantastisk dobbelt topmadras og er dejlig at ligge i. Sengene kan også skilles ad så der er to enkeltsenge i værelset.

Sengene er over 100 år gamle, men er tilpasset til den længde vi mennesker har nu om dage. Der er også siddeplads med to stole samt et karlekammerskab til bøjletøj en komode. Vinduet vender ud mod vores frugthave så morgensolen rammer det.